En välbehövlig paus

Det blev en långhelg och minisemester i Arboga, fina och mysiga dagar med familjen. Studentfirande, poolbad, god mat, loppisbesök, promenad på stan och fika är exempel på vad dagarna innehöll.

Jag var inte så säker på att jag skulle orka ta mig dit, då det som dragit igång i min kropp gör mig så otroligt trött. Men jag ville och jag är glad att jag bestämde mig för att göra ett försök. Det har varit liv och rörelse runt omkring mig större delen av tiden vilket också gjorde att jag fick paus ifrån bearbetning. Nuet och nya intryck gjorde att minnen och allt det obehagliga som cirkulerar höll sig mer i bakgrunden. Kvällar och nätter är jobbigast, då blir det tyst och stilla, då är det svårt att komma undan. Jag ska ju inte fly ifrån det mer, men dessa dagar hemifrån ville jag verkligen försöka ta paus ifrån det. Så jag låg och lyssnade på meditationer för det brukar kunna hjälpa mig att hålla mig lugn och eventuellt somna så småningom. Min favorit är fortfarande ☞Kenneth Soares. Han har alltid något som passar att lyssna till. Om man så vill ha lite morgonpepp, eller en stund på dagen för att landa i sig själv, eller en kvällsmeditation när man lagt sig för att sova.

Fjäril
Även Bolt fick svalka sig i en pool i fredags. Han tycker det är läskigt när han inte bottnar men han tyckte nog ändå att det var ganska skönt, för sen kunde han orka att springa i solen och leka!

Igår var jag, mamma och lillebror på en liten loppis-runda när alla andra var iväg på annat. Sista stället var rena paradiset, om du har vägarna förbi Kungsör och gillar loppisar och gamla grejer kan jag varmt rekommendera Antikt Nytt&Nött. Jag kunde ha plockat med mig hur mycket som helst men jag fick hejda mig, jag har så många projekt som ännu väntar på att bli färdiga här hemma. Dock kunde jag inte låta bli att köpa två stora guldramar, jag kunde höra hur de liksom ropade på mig och verkligen ville få följa med mig hem. Så jag trösthandlande, jag tyckte faktiskt jag kunde vara värd dem. Frigörelseprocesser är inte så bara…. Detta blev en belöning för det modiga jobbet jag gjort hittills.

Loppisfynd, fotoramar.
Loppisfynden! Den lilla ramen följde med av bara farten…. Får se vilka bilder som ska få hamna i dem.

Nu är det dags att avsluta denna dag och försöka få några timmar sömn. Önskar dig en fin vecka!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt , , , , , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *