Skaparverkstad

Ja så här kan det se ut i mitt kök när skaparlusten kommer på besök. Jag saknar ett hobbyrum! Tänkt att kunna ha allt där lite mer lättillgängligt, istället för att ha allt undanstoppat lite här och var i lägenheten, det hade varit trevligt. Men men, nu har jag bara en tvåa så köket får duga, det får bli lite rörigt ibland, det var inte så farligt denna gång ändå. Igår fick skrivaren jobba och idag skulle bilderna placeras i ett fönster. Det blir sällan som jag tänker, jag lär mig längs vägen av mina misstag, men det är väl så det ska vara, man kan inte kunna allting ifrån början även om jag helst skulle önska att allt blev perfekt direkt och att jag förstod precis hur jag skulle göra…

För det första är det här med att skriva ut bilderna själv en hel vetenskap som jag ännu inte har satt mig in i. Jag skriver bara ut bilden så får det bli som det blir, det blir inte perfekt men det blir inte heller katastrof 🙂

Sen hade jag gjort bakstycken till varje ruta men insåg när jag la dit dem att det blir för tjockt, då kunde jag inte skjuta dit stiften, då skulle allting trilla ur. Så blev jag lite lätt irriterad på mig själv för att jag inte hade tänkt på det, men ibland blir det fel och man får tänka om. Det fick helt enkelt räcka med foto och ett lite tjockare syrafritt papper, jag tror det kommer hålla sig på plats ändå. Med tanke på hur lite montering jag har gjort så blev jag trots allt väldigt nöjd med resultatet.

 Fönstret sparades när vi renoverade vår älskade strandbod vid Vitvär på Gotland.
Jag ville ha det och jag fick det och sen har det bara väntat på att få bli iordninggjort.
Det ville bli ett blomfönster.

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *