Hundfrisering och Fotopromenad

Idag stod det projekt pälsvård på schemat, Bolt gick från Lurvboll till frisyr kortkort och vi är nu redo för värmen. Jag skulle inte säga att han tycker det är kul, han försöker göra sig osynlig när jag börjar plocka fram trimmer och saxar, men han är snäll och duktig, ja nästan hela tiden… Att raka nos och tassar är bland det värsta han vet, så när vi kommer till det är det så vi blir osams. Det är samma visa varje gång, jag försöker förklara att det bara tar längre tid när han krånglar och vägrar vara stilla, han fortsätter krångla och tycker jag är dum, jag säger att om han bara samarbetar lite så är det snart klart, han tycker jag är trög som inte verkar förstå att han inte vill och försöker visa det ännu lite tydligare, vi bråkar oss igenom hela proceduren varje gång… Men det måste ju göras så det är bara att göra det. Det är så skönt när det är klart!

Han vet vad som väntar, han är inte överförtjust… 
Typ så där 2timmar senare, nu är vi redo för värmen!
Det var en del päls som åkte av… men flufföronen fick vara kvar!

Efter det åkte vi iväg på en härlig promenad i vårsolen, bjuder på några bilder för kameran var med såklart! Vi såg både ormar och ödlor som även fastnade på bild, i övrigt blir det väldigt mycket blommor och blad, ja och så Bolt såklart, fotomodellen nummer ett ?!

 

Önskar er en fortsatt trevlig helg!

Dela gärna inlägget med dina vänner <3
Märkt

2 kommentarer till “Hundfrisering och Fotopromenad

  1. Evalill vilken konstnär du är?

    1. Tack ☺️!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *